Тарзан не перестає радувати своїх прихильниць. На цей раз він виклав відео зі свого відпочинку в Туреччині, але не на пляжі, а в спортивній залі, нагадуючи підписникам, що навіть на відпочинку слід не забувати про фігуру.

Сергій Глушко в пості в своєму Instagram показав повний спортзал людей. Показуючи шикарний зал, якому б позаздрили половина фітнес-залів в країні, він зазначив, що це не фітнес-центр, а звичайний зал в готелі. "Перебуваючи на відпочинку в Туреччині, не забувайте про тонус м'язіввввв! До речі, хороший тут зал. @kirmanhotels @kirmanbelazurhotel.Будете тут-You are all invited! ", Підписав своє відео Сергій.

"Коротше, якщо негода застала вас під час відпочинку – не проблема, тому що подивіться скільки людей, і який спортзал. Я зараз перебуваю не в спеціалізованому фітнес-центрі, а в спортзалі готелю. Зазвичай там стоїть півтора велосипеда, і ті не працюють, і якась бігова доріжка. А тут-подивіться. Ось така краса."- ділиться Тарзан своїм захопленням від залу.

Реакція прихильниць не змусила себе чекати. У коментарі заповнені вогниками і захопленими відгуками. "Зазвичай в спортзалі готелю нікого немає)) зал супер, Сергій молодець! я ось себе розпустила, теж хочу в зал!)) ". "Круто! Відмінно потренувати ""класно ж" - захоплюються шанувальники артиста.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Така реакція не дивна. Дійсно, Чи часто ви бачили заповнені зали в готелях на відпочинку в курортних містах? У Туреччині ми звикли бачити величезні черги до столів з безлімітною їжею, а ось турботу про фігуру більшість відпочиваючих відкладають до завершення відпустки. Але в цьому готелі все виявилося інакше, чим і поспішив поділиться шоумен.

Нагадаємо, раніше зрадник Тарзан відвіз Наташу Королеву за море і поселив у дешевому готелі

Також "Знай.иа" писав, що чоловік Наташі Корольової Тарзан опинився під молоденькою красунею

Як повідомляв портал "Знай.иа", чоловік Наташі Корольової Тарзан схопився за мікрофон і зганьбився