На сторінці в Instagram відомого українського телеведучого слави Дьоміна, який частенько радує 110-тисячну армію своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу він розповів, як провів час зі своїм сином Владом Дьоміним, відвідавши церемонію нагородження успішних блогерів.

"Частенько я став ходити в костюмі! Побували на премії блогерів, яку організував @tallertv. Я навіть потрапив у номінацію"Інтерв'ю". Перед церемонією я подзвонив дружині, щоб подякувати за те, що включив мене в номінацію. А виявилося, навіть в номінацію не потрапляєш по знайомству. А виключно завдяки міжнародній компанії вираховуються перегляди, згадки і так далі. Після цього складаються номінації. І мені шалено приємно опинитися серед таких профіків своєї справи, як Маша Єфросиніна( яка заслужено перемогла), Дмитро Гордон, Раміна і Толіч», - зізнався він.

Крім того, він зізнався, що син був у захваті від церемонії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«А ще, за словами мого сина @vladdomin він втратив десяток нервових клітин, коли побачив таку кількість своїх улюблених блогерів в одному місці", - додав Дьомін.

"Мої вітання!", "Супер!» ,- коментують подію шанувальники журналіста.

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах: "По губах..."

Як повідомляв " Знай.ua", улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху: "Діти можуть літати"