Однією з найцікавіших пар проекту "Танці з зірками" стали співак Melovin і танцівниця Ліза Русина. Тепер же Виконавець просить посилено підтримувати його в голосуваннях і на Patreon. Про це він написав в Instagram-каналі «Танці з зірками».

«Меловінатори! Поки ми готуємося до нової танцювальної історії, пропоную підписатися на мій канал в Patreon, де ми ділимося з вами всім, що відбувається за лаштунками шоу! І не забувайте, що тільки Ваша підтримка і голоси дають нам можливість продовжувати жити на паркеті @tanci1plus1 і дарувати любов вам! До зустрічі вже цієї неділі о 21:00 на 1+1», - звернувся співак до своїх прихильників.

"На Патреон підписана, і всім рекомендую! Телефон поповнила, а то минулого тижня пішла в негативний баланс, але це того варте! Мчимо далі", - написали на сторінці.

«Для мене Patreon-це в першу чергу можливість своїм невеликим внеском допомогти проекту, в який всією душею вірю. Допомога, звичайно, символічна, але це так чертовски приємно-відчувати свою причетність! І всі люди, які там знаходяться і готові чимось ділитися натомість на унікальний контент - за визначенням бажають тільки добра, і це робить атмосферу дуже теплою. Ніяких хейтерів, багато спілкування і довіри, люблю те місце», - додають інші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа " писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."