Незабаром має відбутися новий ефір популярного телешоу «Танці з зірками», до якого вже активно готуються його учасники. Про це написали у Instagram-каналі «Танці з зірками».

На відео потрапили приховані кадри з закулісного життя учасників проекту, зокрема, усміхнений співак Melovin із партнеркою, весела співачка Джамала, співак та лідер гурту «Танок на майдані Конго» Фагот. Крім того, до відео потрапили хореограф Яна Цибульська та ведучий Юрій Горбунов, і навіть невідомий білий пухнастий монстр.

«Бекстейдж другого ефіру шоу «Танці з зірками». А наші учасники вже активно готуються до нового ефіру! Кожного дня багато годин вони проводять у репетиційний залі, щоб дивувати вас! Вмикай телеканал @1plus1_ua щонеділі о 21:00 та насолоджуйся головним танцювальним шоу країни», - розповіли на каналі.

Глядачі не забарилися та прокоментували побачені кадри з життя своїх улюбленців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Меловін такий щасливий», «Іванка мені дуже подобається», «Я дивлюсь @tanci1plus1 кожної неділі і мені вже цікаво подивитися», - пишуть у коментарях глядачі популярного шоу.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа " писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."