Відома російська акторка театру і кіно Христина Асмус, після розлучення з артистом Гаріком Харламовим, не сумує і продовжує радувати шанувальників новими ролями і участю в цікавих спектаклях.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де число підписників перевалило за 4 мільйони, Христина розмістила серію вражаючих знімків з фотосесії, на яких відкрила завісу і показала яскравий образ своєї героїні в новій виставі театру.

У кадрі Христина з агресивною гримасою і з явними поганими намірами тримається за сокиру "закривавленими" руками, а на скатертини біля тендітної дівчини валяються роздавлені яблука і лякаючі потоки червоного вина, сильно змахуючі на свіжу кров.

"А ти купив квиток на прем'єру вистави "Леді Макбет Мценського повіту"?! 😈" - написала Христина.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Глядачам покажуть виставу за мотивами однойменного твору Миколи Лєскова про історію життя нудьгуючої жінки, пристрасть якої погубила все і всіх навколо неї. За сюжетом, головна героїня Катерина Ізмайлова через пристрасть до свого коханця, і через нелюбов до чоловіка зважилася на божевільні вчинки і стала серійним вбивцею.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Христина Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим ходить в одному ліфчику: "Неподобство"

Як повідомляв Знай.uа, у Крістіни Асмус новий коханець? Колишнього чоловіка Гаріка Харламова записали в "рогоносці"

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус після розлучення з Харламовим пустилася у всі тяжкі і оголила груди: "Так сильно самотньо?"