Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка опублікувала кумедний ролик, вирішивши показати, з чого починається її ранок. Зірка лежала на розкішному широкому ліжку топлес, прикрившись лише білосніжною ковдрою і зібравши "фірмове" кучеряве волосся в недбалий пучок.

Виконавиця зняла з обличчя маску, вражаючи натуральністю, а після показала кінцевий результат свого марафету. Настя сиділа на дивані, примірявши білосніжний брючний костюм з глибоким декольте і доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Hey you 😏
Good morning 😘

(Добрий ранок)"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Кривляка"," краща🔥 🔥❤️❤️"," В масці краще було😂 😂 😂 😂", " така життєрадісна і мила Зірочка💖"," 🔥 🔥 оууу легше","Настя😍 красуня❤️".

@nkofficial

Hola☃️

♬ son original - FYP🖤