Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

Якось вона показувала, як їздила в рідне місто, щоб відсвяткувати День народження улюбленого батька і подарувати подарунок. А зараз Alyona Alyona виділила п'ять простих речей, які повинні бути у кожної людини. І починається список з улюблених кросівок.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

"Це та річ, яка впливає на 50% настрою. Комфортне і красиве взуття - топ. Знайдіть для себе пару, в яку ви просто закохаєтеся. Худі - той елемент одягу, який має універсальність 1000lvl. Це завжди тепло (тим більше вже осінь), це завжди м'яко і зручно. У мене є такий худак, в якому я можу і на зйомки поїхати, і з друзями піти гуляти, і на побачення можу, якщо захочу", - пише Alyona Alyona в публікації.

Далі дівчина виділяє парфум і називає його важливою річчю, що виконує безліч функцій. Він здатний надати вам приємний аромат, який вплине на впевненість.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Alyona Alyona, фото з "Зіркового шляху"
Alyona Alyona, фото з "Зіркового шляху"

Запах запам'ятається і тоді люди навколо будуть асоціювати його саме з вами. За словами реперші, вона користується одним і тим же парфумом протягом 15 років з того моменту, як його подарував їй тато.

Четвертими в списку йдуть патчі для очей, які дозволять освіжитися прямо з ранку.

"Навушники — 😍😍😍. Спасибі тому, хто придумав, щоб музику можна було слухати просто у вухах, а не через динаміки і колонки", - пише Alyona Alyona.

Нагадаємо, Alyona Alyona після переїзду до хлопця розплела косу під весільну пісню: до сліз

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona розкрила нові подробиці свого особистого життя: "Який легенді вірити - вирішувати вам"

Знай.ua писав, Alyona Alyona з'їхалася з хлопцем, а він сховав голову в пакет: дуже дивна любов