Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча розповіла своїх численними прихильниками, як змінилося її життя після народження третього сина.
Ведуча та інтерв'юерка Катя Осадча має багатомільйонну армію шанувальників, особливо після народження другої спільної з Юрієм Горбуновим дитини, увага до неї стала більш прикутою. Саме тому зірка намагається частенько тішити фанатів новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Цього разу Катя Осадча розповіла, як змінилося життя після появи третього сина. Зірка зізналася, що раніше у п'ятницю завжди планувала якісь веселощі або відвідувала вечірки. Однак, зараз всі веселощі тепер тільки вдома, тому їй потрібно швиденько бігти до свого чоловіка та синів.

"П’ятниця… раніше на п’ятничні вечори планували веселощі ) а тепер всі наші веселощі вдома 😅 біжу з роботи мерщій додому", - зазначила Катя Осадча.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram


Також Катя Осадча опублікувала фото на якому позує серед саду, мило посміхаючись на камеру. Зірка "Світського життя" одягла легку білу сукню та доповнила образ сорочкою такого ж кольору.