Популярний вже кілька десятиліть український співак, лідер гурту "Океан Ельзи", а також поки ще тільки початківець у політичних справах Святослав Вакарчук запросив всіх бажаючих побувати на своєму концерті. Захід пройде в самому центрі Львова - біля Університету ім. Франка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Святослава Вакарчука в мережі Instagram.

Публікація Святослава Вакарчука, скріншот: Instagram
Публікація Святослава Вакарчука, скріншот: Instagram

"Лемберг, Леополіс, Львів. Як би ти не звучав крізь століття-сенс один: Ти - любов. Якщо можна дарувати серце місту, моє серце буде належати тобі. Ти мій близький друг, мій талісман. Зустрінемося завтра у Львові на площі перед університетом ім. Франка о 20:00!", — написав артист.

Важливо зазначити той факт, що Святослав також прикріпив до своєї публікації фотографію, де його відобразили на одному з львівських дахів. Тут артист позує в чорному луці - джинси, куртка і навіть сіра футболка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співак і виконавець численних хітів зібрав тисячі лайків, а також безліч коментарів від відданих шанувальників, які цікавляться, як можна потрапити на концерт і чи потрібно для цього робити вакцину.

Кадр з серіалу "Шерлок", скріншот: YouTube
Кадр з серіалу "Шерлок", скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, напівгола улюблениця Святослава Вакарчука Соловій ошелешила "справжнім обличчям": "Я не була хорошою дівчинкою".

Як повідомляв Знай.uа, новоспечений Татко Святослав Вакарчук згадав молодість з гітарою - "І студент, і кандидат наук...".

Знай.uа писав, улюблениця Вакарчука Христина Соловій роздяглася, щоб показати себе справжню: "Солодка спокуса".