Знаходячи популярність, зірки естради часто забувають свої рідні міста, іноді навіть намагаються від них відхреститься. І якщо відома особистість пишається містом, в якому вона народилася і виросла, це завжди викликає повагу і захват.

Так, українська співачка Jerry Heil у своєму Instagram запросила жителів міста Васильків на святкування Дня Міста.

Jerry Heil запросила своїх фанів на День міста, Instagram thejerryheil
Jerry Heil запросила своїх фанів на День міста, Instagram thejerryheil

"Куку! Васильків! Сьогодні о 20: 00 святкуємо День нашого рідного міста! #ОХРАНА_ОТМЄНА, #ТУКТУКТУК, #АРИФМЕТИКА_КОХАННЯ, #БІЛІ_КРОСИ, #ВІЛЬНА_КАСА і ще 300000 улюблених треків! Всіх чекаю на центральній площі, це буде рвань" - написала артистка у своєму пості. Свій пост співачка проілюструвала своїм прекрасним, незвичайним, інтригуючим фото від відомого українського фотографа

У коментарях численні фани співачки активно висловлюють свій захват: "з нетерпінням чекаю!! ", "які фото! ", "красиві фото, респект вам і фотографу" - пишуть шанувальники артистки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Jerry Heil - це українська співачка і відеоблогер, яка прославилася завдяки своїм каверам на відомі пісні на своєму Youtube-каналі. Пізніше, завдяки ряду гучних пісень і участі в проекті X-Factor Яна, справжнє ім'я виконавиці, різко увірвалася в еліту українського шоу-бізнесу, і на сьогоднішній день радує нас новими, унікальними піснями, в яких відображена вся унікальність і самобутність артистки, чим вона і завоювала величезну армію шанувальників по всій країні, і за її межами.

Нагадаємо, раніше Jerry Heil без сексу зрозуміла, хто "скорострів", а хто ні

Також "Знай.иа" писав, що Jerry Heil після образ Олі Полякою вилізла на дах висотки

Як повідомляв портал "Знай.иа", Jerry Heil видерлася на дах в короткому топі і ковдрі, українці налякані