Українки змогли стати чемпіонками світу з веслування. Так, вони прийшли першими на змаганні в Копенгагені.

Йдеться про спортсменок Людмилу Лузан і Анастасію Четверикову, передає портал УНІАН. Український дует став найкращим на дистанції 500 метрів у змаганні каное-двійок.

Наші співвітчизниці прибули з результатом в 1.55, 85. Перемогу Людмила Лузан та Анастасія Четверикова вирвали конкуренток з Болгарії та Куби. Це перша перемога на такому змаганні за вісім років.

Крім цього, Людмила Лузан змогла посісти друге місце в одиночному каное на тій же дистанції.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Примітно, що дует українських спортсменок посіли друге місце на Олімпійських Іграх в Токіо цього літа за ту ж дистанцію в п'ятсот метрів. Людмила Лузан смгла також взяти бронзову нагороду в одиночному запливі.

Після Олімпійських ігор українка виграла золото і бронзу на світовому Суперкубку з веслування.

Нагадаємо, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими.

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійські ігри - 2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером в медальному заліку

Раніше ми писали, що тренер "Динамо" Мірча Луческу потрапив під ніж хірургів, в клубі задумалися про нового тренера. У зв'язку з цим ігор і Григорій Суркіси "поклали око" на колишнього тренера національної збірної України Андрія Шевченка, який залишився без роботи.