Популярний російський комік, актор, шоумен і ведучий Гарік Харламов, ім'я якого вже встигли "обсмоктати" численні ЗМІ через розлучення з акторкою Христиною Асмус, обрадував своїх давніх шанувальників новою пасією. Виявилося, що у Гаріка тепер є "дама серця" - 28 річна акторка Катерина Ковальчук.

Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку "Новини зірок" в мережі Instagram.

"Гарік Харламов вперше вийшов у світ з Катериною на відкритті ресторанної мережі Hot Dog Bulldog, підтвердивши тим самим стосунки. Чутки про їхній роман з'явилися ще зі зйомок фільму "Гусар", де Гарік і Катерина зіграли головні ролі. У мережі кажуть, що нова обраниця сильно схожа зовні з колишньою дружиною Христиною Асмус. До слова, Дівчина позитивно впливає на Гаріка. За літо він схуд на 17 кг і виглядає досить щасливо. Подобається пара?", - повідомляють автори публікації.

Катя Ковальчук, фото: Instagram
Катя Ковальчук, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Гуморист, що важив 115 кілограмів, в останні місяці сильно схуд. За його визнанням, зміни в образі пов'язані, в тому числі і з любовними відносинами. Гарік вказав, що чоловік повинен бути стрункий, а не йти у формі "рідини" поруч з коханою.

Як зізнався Харламов, в його випадку все посилювала природна лінь. Сама ж Катерина Ковальчук вважає, що поширюватися про особисте життя не варто, і від коментарів на цей рахунок утримується.

Раніше повідомляли, після розлучення з Харламовим Христина Асмус показала справжнє обличчя і схопилася за закривавлену сокиру: "Втомилася бути хорошою".

Як повідомляв Знай.uа, Христина Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим ходить в одному ліфчику: "Неподобство".

Знай.uа писав, у Христини Асмус новий коханець? Колишнього чоловіка Гаріка Харламова записали в "рогоносці".