Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території РФ, похизувалася запрошенням і походом на шикарне весілля до своїх друзів.

Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч людей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аліни Гросу в мережі Instagram.

Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram
Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram

сьогодні подружка нареченої. У коханих @malinka007 @levchenko_aleksandr. Будьте щасливі, наші янголята, нехай сімейне життя подарує Вам виключно позитивні моменти в житті, панує любов, мир, радість, натхнення, успіх і скоріше звучить дитячий сміх і нехай якщо разом - то вже назавжди", — пише Аліна.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Трохи почекавши Аліна опублікувала більші фото, де можна детальніше розглянути шикарну сукню кольору винограду.

Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram
Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram

"Я подружка нареченої-свідок, а Рома - друг-свідок. Дизайн сукні придумала Я.Тканина надала наша прекрасна наречена всім однакову, казковий пух і сіточку в каменях надали чарівні @lace_ukraine_, а пошила ж це пухнасте диво @natalinnka", — додала Аліна.

Раніше повідомляли, топ порад Павла Зіброва, як заспокоїти кохану, перевірено на дружині Марині: від шмото-терапії до розмов по душах.

Як повідомляв Знай.uа, Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила куля Павла Зіброва: "Будете бачити нас".

Знай.uа писав, Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку: так і хочеться відшльопати.