Відома українська хореографиня і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова розповіла про скандал у лікарні.

Допомоги лікарів потребував молодший син колишньої учасниці проєкту "Танці з зірками" Ілони Гвоздьової – Домінік. У хлопчика лікарка виявила бронхіт, після чого дитину госпіталізували. Проте, за словами танцівниці карета швидкої допомоги прибула лише за півтори години.

Про це Ілона Гвоздьова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям знаменитості спостерігають 318 тисяч читачів.

Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva

Як розповіла Ілона Гвоздьова, замість того, щоб терміново взятися до надання допомоги хворій дитині, лікарі почали збирати дані про тата й маму. А після цього головна лікарка медзакладу почала натякала на хабар.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ілона Гвоздьова відмовилася платити й тоді керівниця медзакладу почала її відверто виганяти з лікарні. Крім того, як виявилося, медсестри неправильно поставили катетер дитині, а у палаті не було гарячої води.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Хореографиня також звернула увагу на брудну постіль та холодні палати. Через це Ілона Гвоздьова звернулася до Володимира та Олени Зеленських з проханням вплинути на ситуацію.

Крім того, обурена якістю надання медичних послуг та станом дитячих лікарень Ілона Гвоздьова повідомила, що має намір створити петицію на тему "Дитяча педіатрія та стаціонар".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Олена Шоптенко ледь не заплакала на "Танці з зірками": чоловік проти. Олена Шоптенко поділилася емоціями з цього

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова засумувала через великі груди подруги: "Зате не обвисне". Ілона Гвоздьова в гумористичній сценці дивиться на великі груди подруги

Також "Знай.ua" писав, Ілона Гвоздьова жорстко розкритикувала перший випуск "Танців з зірками": "Не згадали про Чапкіса". Ілона Гвоздьова зізналася, що їй не сподобалося в першому випуску проекту