Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Як відомо, артистка бере участь у багатьох популярних українських проектах і часто миготить на екранах глядачів. З початком осені стартували прем'єри декількох довгоочікуваних шоу, в яких співачка зайняла почесні місця в кріслах журі.

Цього разу Оля поділилася шикарною серією фото з проекту "Танці з зірками", в якому шанувальники її бачили в другому сезоні. Але, в цьому році поп-діва українського шоу-бізнесу не вийшла на паркет з іншими, а допомогла суддям оцінювати зіркових пар. На опублікованих знімках Оля позує в розкішній блискучій сукні, а її голову прикрашають пір'я птахів.

"Учасники вогiнь))) жюри вогiнь , ведучi вогiнь!! Шоу 🔥🔥" - написала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили образ Олі, але були і ті, хто помітив помилку співачки в підписі до фото.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася в любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова потрапила на концерт доньки, яку порівняли з жигулями: "Одна шльопає, інша ригає"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника: як на парубочому вечорі перед весіллям