Багато людей вважають за краще проводити дозвілля за переглядом комічних відео. Український артист Володимир Дантес не став винятком. Артист опублікував відповідний пост.

У своєму Instagram український співак написав наступне: "Сьогодні дивилися з коміками прем'єрний випуск Standup 380. Завтра цей випуск побачите ви на bonstv. Дуууже сподіваюся, ви оціните по достоїнству! #великемаленькесвято #martini"

Пост Володимира Дантеса, Instagram vladimirdantes
Пост Володимира Дантеса, Instagram vladimirdantes

Шоумен супроводив пост кумедним фото, де Володимир на самоті сидить в кінотеатрі з келихом мартіні і ласує поп-корном.

У коментарях розгорілася справжня пожежа з вогників: "у скільки годин вийде цей випуск? Дуже чекаю", "класна фотка", " смачного!", "все буде свято маленьке-велике", "браво фотографу", "ок обов'язково буду дивитися" - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Дантес-український співак,шоумен, теле - і радіоведучий, екс-учасник гурту " Діо.фільми "(»Дантес & Олійник"), яка припинила існування 2015 році. Саме в складі цієї групи Володимир Дантес і став популярний. Перший успіх його чекав після участі в проекті Фабрика Зірок 2, де він в дуеті з Вадимом Олійником здобув перемогу. Після розпаду групи Володимир прийняв рішення зосередиться на кар'єрі ведучого. Володимир Дантес перебуває у шлюбі з Надею Дорофєєвою

Нагадаємо, раніше Володимир Дантес через два роки зважився на зізнання: "Пішов шукати гроші"

Також "Знай.иа" писав, що Володимир Дантес весь у чорному проговорився про різкі зміни: "Максимально проти"

Як повідомляв портал "Знай.иа", Володимира Дантеса розгнівали, але Надя Дорофєєва тут ні при чому: "Давай без приколів"