Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 270 тисяч осіб.

Андре Тан розкрив українкам всю правду про жіночність, її головні складові і найважливіше - як відчути цей прекрасний стан в собі. Як повідомив дизайнер, багато жінок навіть нічого не знають про це поняття, не кажучи про те, щоб відчувати його.

"Жіночність ー досить складне поняття. Його не можна описати в двох словах", - написав Андрій.

На думку знаменитості, є три основні чинники, які формують відчуття жіночності - це виховання матері, погляди оточуючих жінок і погляди люблячих чоловіків.

Андре Тан, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Мама ー це та єдина людина, яка формує основу жіночності, як батько для сина ー мужності", - зазначив модельєр.

Андрій заявив, що жінка для іншої жінки не повинна бути об'єктом заздрості, а навпаки - джерелом натхнення, адже жінки вчаться один у одного, обмінюються враженнями, висловлюють свої почуття, ставлення до свого тіла і сприйняття себе.

"Чоловіки ー це той світ, в якому жіночність загострюється і взагалі знаходить "практичне застосування". Сексуальний досвід - ще один ключ до усвідомлення своєї жіночності. Жінка відчуває, що інша людина визнає її у всій фізичній та емоційній унікальності", - написав Андре Тан.

Андрій порадив своїм прихильницям просто розслабитися і відчути жіночність всередині, адже за словами дизайнера, вона не відбивається в дзеркалі і не рясніє на обкладинках журналів.

Нагадаємо, Андре Тан назвав минулих особистостей минулого, з якими хотів поспілкуватися: "Випередив свій час"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin проявив справжні почуття до Єлизавети Русиної на "Танцях з зірками": "Не тільки с*кс..."

Також портал Знай.uа писав, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою: "Військові дії, але не дружба"