Дан Балан, фото з відкритих джерел
Дан Балан, фото з відкритих джерел

Дан Балан видерся на паркан заради кохання українок

Молдавський співак Дан Балан виклав у свій Instagram приголомшливе чорно-біле фото. На ньому співак сидить на дерев'яному паркані, і загадково дивиться в далечінь. Фото артист вважав за краще залишити без підпису.

Зарплата, фото Korrespondent
Зарплата, фото Korrespondent

Підвищення зарплати і зубний біль: чого чекати від повного Місяця 21 вересня

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вже 21 вересня очікується незвичайна подія. Нас чекає повний місяць, який співпаде ще з одним важливим астрологічним подією: Венера стане в опозицію до Урану. 21 вересня - це той день, який буде дуже сприятливим для вирішення фінансових питань.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Володимир Дантес загнав у кут Надю Дорофєєву питанням про дітей

Володимир Дантес взяв участь у передачі" Світське життя", де він замінив Катерину Осадчу в ролі ведучого. Пікантності ситуації додало те, що йому довелося опитувати свою власну дружину Надю Дорофєєву. Український співак намагався до кінця грати роль відстороненого інтерв'юера, однак у нього це не вийшло.

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

Ціни на овочі в Україні зроблять несподіваний стрибок: без борщу не залишимося

2021 рік запам'ятався радикальним стрибком цін на споживчі товари. Найбільше зросла вартість на соняшникову олію, овочі та цукор. Вартість капусти зросла на 129,8%, буряка – на 98%, цибулі на 62,7%, моркви на 63,2%, соняшникової олії – на 48,7%.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Оля Полякова підтвердила статус блондинки одним словом: підключила очманілі пальчики

Оля поділилася шикарною серією фото з проекту" Танці з зірками", в якому шанувальники її бачили в другому сезоні. Але, цього року поп-діва українського шоу-бізнесу не вийшла на паркет з іншими, а допомогла суддям оцінювати зіркових пар.