Головний мейковер-шоу "Я везу тобі красу" розповів, чому після тренінгів з саморозвитку немає ніяких результатів. Як всього домогтися за короткий період.

Вже цієї осені стартує проект "Я везу тобі красу" на каналі "Україна". Ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов розповів, чому отримані знання на тренінгах і майстер-класах іноді не працюють. Арт-коуч і топ-стиліст навів приклад, згадавши свою поїздку до Індії.

Дане шоу на глядачі телеканалу "Україна" зможуть подивитися вже восени. Учасники прийшли на проект "Я везу тобі красу", щоб розібратися, як змінити своє життя, щоб в майбутньому знайти особисте щастя.

Зараз все більше людей почало відвідувати різні майстер-класи та тренінги, але, на жаль, ці зміни не завжди відбуваються.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ведучий Юрій Царьов говорить про те, що у нього був у житті схожий досвід. У свій 40-й день народження він сів у літак, і полетів до Індії. Звідти він повернувся зовсім іншою людиною, все переосмислив.

"Я якраз відвідав багато майстер-класів, але мені нічого не допомагало. І майстер, з яким я зустрівся в Індії, сказав мені: "Три речі вимагають розміреності: прийом їжі, фізичне навантаження і отримання нових знань. Коли ти наповнюєш переповнену посудину, ти не отримаєш ніякої користі", - поділився ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов. - Дуже важливо закріпити знання за допомогою практики. Якщо ж відвідувати всі тренінги поспіль, брати скрізь і по чуть-чуть, толку не буде. Щоб отримати результат, важливо відводити час і на навчання, і на практику".

Нагадаємо, екс-чоловік слави Камінської показав, чим небезпечні вініри: запалені ясна і відколоті зуби. Едгар Камінський поспілкувався зі стоматологом на рахунок вінірів

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік слави Камінської відмовляє жінок від пластики: "Рада хірурга". Едгар Камінський розкрив секрет жіночого щастя

Також Знай.ua писав, колишній Камінської Едгар після розлучення рятує напівголих красунь