Відомий український співак, соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, якого українці знають і люблять під сценічним ім'ям Фагот, після третього епізоду "Танці з зірками" розповів багато цікавого ведучим шоу.

Олег розповів про те, як його друзі прийняли факт участі в танцювальному шоу, про те, як побував на пологах і перерізав пуповину своєму синові, а також про те, навіщо прийшов на проєкт.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Танці з зірками", який вже доступний в мережі YouTube.

Фагот на "Танцях з зірками", скріншот: YouTube
Фагот на "Танцях з зірками", скріншот: YouTube

"Рік, який змінив моє життя — це рік, коли народився мій син. Я був присутній на пологах, перерізав пуповину, я побачив його раніше, ніж мама.", - заявив Фагот.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Це рік народження сина, коли, за словами співака, все в голові трохи змінилося. Близько 12 років Олег перебуває у відносинах зі стилісткою і дизайнером Ольгою Навроцькою, і весь цей час піклується і підтримує свого сина від попередніх стосунків.

Фагот. Фото: канал Zik
Фагот. Фото: канал Zik
Фагот. Фото: канал Zik

Фагот, незважаючи на жорстку конкуренцію, налаштований на перемогу і прагне дійти до фіналу: "Я хочу пройти далі і дійти до фіналу, щоб перемогти для свого сина".

Співак ТНМК і його партнерка виконали енергійний квікстеп. Фагот зізнався, що говорять його друзі-альтернативники про участь у проекті: "Вони мені говорять. Чувак, якщо ми доживемо до твоїх років і будемо творити те, що ти робиш, ми будемо тебе поважати ще більше".

Раніше повідомляли, "Класна з*дниця...": кандидатка в депутати пишними формами змусила Влада Яму задуматися про формат "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.uа, Інстасамці помстилися за приниження фанатів на концерті в Києві: пляшки летіли прямо на сцену.

Знай.uа писав, Melovin на шоу "Танці з зірками" подарував Катерині Кухар свій мозок: "Не урив, а закопав".