Відома українська співачка, дочка Народної артистки України Ніни Матвієнко і дружина популярного співака Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко продовжує публікувати в мережі архівні кадри.

Нещодавно Тоня показала в Instagram відео 1971 року зі своєю ще зовсім молоденькою мамою, де вона співала пісню "Ой летіли гуси", під мостом Метро, а цього разу Тоня показала танець з Арсеном Мірзояном на шоу "Танці з зірками" з Арсеном Мірзояном 2014 року.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тоні Матвієнко в мережі Instagram.

"2014 рік. Контемп. Неймовірний досвід, адже я зовсім не вмію танцювати. Дякую, що вірили і ламали мої страхи, моє сальто - це взагалі вогонь. @kolyadenkolena яка ти красива", - пише Тоня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно артист поділився знімком з дня ранкового ефіру з ведучими Київського радіо"Перець ФМ". У кадрі Арсен позує разом з чоловіками на терасі столичної будівлі, всі троє по-мужицькі засунули руки в кишені брюк і широко розставили ноги.

Раніше повідомляли, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв Знай.uа, напівголий Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко свої гарячі перчики: "Це для тебе".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян поділився грандіозними планами на майбутнє, і Тоня Матвієнко в них не входить.