Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна вирішила поговорити з шанувальниками про обов'язки жінок.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку активно продовжує зараз розвивати. Регулярно там з'являються різні публікації, в яких вона дає поради, або просто розмірковує на різні теми.

Цього разу Анна Заворотнюк вирішила поговорити про те, чи повинна жінка готувати, або це потрібно робити тільки в своїй задоволення. Думки на цей рахунок у кожного своє, тому, вона вирішила також висловитися. В одному інтерв'ю, яке вона нещодавно дивилася, Анна почула фразу, що "не готують тільки "недожiнки". Її це дуже зачепило.

"Мені ця фраза різанула слух. Я не вважаю себе недожiнкою, але і готувати я при цьому не люблю. Реально роблю це раз на місяць. Може рідше. Іто це щось на зразок відварених яєць😂 постійно замовляю їжу, це економить час, приносять її буквально за 20 хвилин. Шалено смачно, та й за ціною виходить те ж саме, що і купити продукти в магазині. Тому абсолютно ніякої потреби в готуванні я не бачу" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Дівчина також зазначила, що коли вона готує, то дуже нервує, так як є моторошним перфекціоністом, і її дуже дратує, коли щось не виходить.

Вона при цьому не заперечує, що в майбутньому освоїть цю навичку також, як і водіння, але поки що їй це не потрібно.

Нагадаємо, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк розсекретила свого коханого.

Також, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк прогулялася по місту в одній піжамі.

Раніше повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк втекла з "раю заробітчан".