Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Цього разу Потап розмістив серію нових кумедних фотографій, хоч деякі вийшли і не сильно вдалими - зі смішними розмитими пиками і рухами тіла, але судячи з кількості зібраних позитивних реакцій і коментарів, аудиторії дуже сподобалася нова публікація артиста.

У кадрі знаменитість позує в толстовці блідо-жовтого кольору з яскравим мультяшним принтом, який гармонійніше виглядав би на підлітку. Але варто зазначити, річ на артисті сидить досить добре, враховуючи його зростання і параметри фігури.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що в перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."

Нагадаємо, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою: "Військові дії, але не дружба"

Як повідомляв Знай.uа, Потап розповів про бідне дитинство і про тернистий шлях до великого успіху: "Ми були на самому дні"

Також портал Знай.uа писав, що Потап зізнався, що не поспішає заводити дітей з Настею Каменських: "Я не хочу, ми зірки"