Михайло Заливако опублікував відеозапис з домашнім улюбленцем. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, А також ділиться своїми думками.

21 вересня чоловік опублікував пост, в якому престав з домашнім улюбленцем - кішкою абіссінської породи. Вихованець почав активно вилизував волосся колишнього "холостяка". Михайло Заливако підійшов до ситуації з гумором і сказав, що кішка робить йому укладку. "200 гривень. Матеріали свої", - підписав "холостяк" кумедне відео.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

смачно тобі? Так хлопці, записуємося на укладочку. Перший робочий день у людини
, - повідомив Заливако на відеозаписі.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.