Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia поділилася з шанувальниками своїм розчаруванням.

Останнім часом співачка Slavia досить активно розвиває свій блог в соцмережі Instagram, тут вона ділиться з шанувальниками новими світлинами, відео чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

Цього разу Slavia зізналася, що "прогоріла" на покупках в інтернеті. Виявилося, що інтернет-магазин прислав дівчині куртку, яка була зовсім не схожа на те, що вона замовляла. До того ж їй довелося чекати на цю річ цілий місяць.

Скріншот stories Slavia
Скріншот stories Slavia

Перевірити на почті цю річ зірка не могла, адже все одно продавці попросили гроші наперед.

Скріншот stories Slavia
Скріншот stories Slavia

"Гроші попросили наперед. Кажуть, що попереджали, що воно може "трохи" відрізнятися. Мені зараз реально дуже смішно. В кого були такі випадки? Що ви робили?", - зазначила Slavia під оприлюдненими фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Напомним, что Slavia після розлучення з Дзідзьо зважилася на неймовірний крок: "Будили посеред ночі з камерами". Slavia поділилася з шанувальниками яскравими кадрами, заінтригувавши участю в шоу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia опинилася біля прірви після скандального розлучення з Дзідзьо: "Зараз покажу...".

Також "Знай.ua" писав, що Slavia "підсіла" на алкоголь після розлучення з Дзідзьо: "Те, про що я мріяла...".