Популярна вже давно не перший рік українська співачка Олена Тополя, яку знають мільйони українців під сценічним ім'ям Alyosha, продовжує радувати своїх шанувальників яскравими знімками в соціальних мережах.

Адже і правда, навіть з великою сім'єю і званням "багатодітна" Олена не соромиться радувати не тільки піснями, а й відвертими знімками. Цього разу співачка опублікувала знімки зі СПА.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Тополі в мережі Instagram.

Публікація Alyosha, скріншот: Instagram
Публікація Alyosha, скріншот: Instagram

"Раніше взагалі не розуміла, що такого в тому СПА цікавого і корисного? Тільки тепер розуміла... на контрасті втоми і відпочинку:) а хто тут любить СПА? А хто ні?)", - пише Олена Тополя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена опублікувала відразу парочку знімків, на яких можна помітити, що співачка буквально вляглася в басейн і закинула стрункі ніжки на бік басейну. Також можна помітити, як Олена прийняла загадкову позу і притулила пальчик руки до рота. На голові артистки немає навіть шапочки для плавання, і вона, природно зайва, адже це відпочинок, а не заняття спортом.

Віддані шанувальники не залишили без уваги нові знімки почали активно лайкати і коментувати свіжі фото: "Хто ж там був?) Тому вірю на слово", "Хто його не любить", "нудно і нецікаво", "СПА для мене це найкращий відпочинок, адже там можна відпочити не тільки фізично, а й морально, а також посидіти в тиші і спокої".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, багатодітна Alyosha "втратила спідницю" і похвалилася стрункими ніжками - "Коли застають зненацька...".

Як повідомляв Знай.uа, Alyosha зізналася, чому вийшла заміж саме за Тараса Тополю: про цю рису характеру мріє кожна.

Знай.uа писав, щаслива матуся Alyosha показала, як правильно загартовувати дівчаток в підгузниках: "Було страшно".