Відома українська акторка Дарʹя Петрожицька, яка прославилася завдяки головній ролі в серіалі "Папік", розповіла про своє ставлення до соціальних мереж.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Там в інтерв'ю вона поділилася невеликим ексклюзивом.

Дівчина зазначає, що дуже любить соціальну мережу Instagram, і проводить там багато свого вільного часу. Якщо у актриси вихідний, то там вона проводить близько п'яти годин.

Стежить за нею понад 300 тисяч користувачів, які чекають від неї нового контенту, а також пишуть їй компліменти в повідомленнях. Дівчина навіть іноді їм відповідає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я відповідаю людині: "Спасибі" або "Гарного дня", і все, понеслася. Є просто така категорія людей, дітей, які думають, що я їх найкраща подружка, починають просто постійно писати. А це дуже важко. Не хочеться ж їх видаляти або блокувати" - розповідає Дарʹя Петрожицька.

Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео

Переписується вона там досить часто з Даніелем Салемом, і навіть Ольгою Сумською. Та дуже багато готує, і акторка не може втриматися, щоб не відправити їй вогники і сердечко.

Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео

Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, фото: скріншот з відео

"Моя королева! Люблю" - відповів їй один раз ведучий Даніель Салем.

До слова, в даному сюжеті вона навіть показала приховані фото, які були зроблені ще до популярності. В основному там фотографії з колишнім чоловіком, і приховала вона їх тому що це вже минуле життя.

"Я жадібна на лайки. Я навіть жартувала раніше, що якщо на фотці є Станіслав Боклан, то я хайплю" - розповідає вона.

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін після операції несподівано змінив стать: блискуче плаття і шпильки

Як повідомляє портал Знай.uа Влад Яма, Ольга Сумська та Даша Петрожицька покажуть себе в новому амплуа

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей