Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, навчила своїх шанувальників грітися за допомогою танців. Відповідний пост з'явився в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

"Танці зігрівають", - підписала вона відео, в якому виконує кілька танцювальних рухів перед камерою.

"Дуже" енергійний "танець", "це точно, я тут з ранку танцюю, жарко«," згодна, а ще БІГ! Я зараз тренуюся кожен день обов'язково! Скоро побіжу Чиказький марафон!", "Настя, ви крута! Танцюю разом з Вами!!!", "Звичайно, особливо латиноамериканські ритми", - підтримують її шанувальники.

"Шикарна фігура у вас«," а ви цілодобово така приваблива?", "Як завжди, чарівна", " коли дивишся на твою фігуру - таке відчуття, що у мене мікроінсульт трапляється. Мені здається, у кожного чоловіка мікроінсульт, тому що фігура шикарна, ось Потапу пощастило», «спекотна, пекуча жінка, багато чоловіків мріють», - не вгамовуються фанати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знайшлися і ті, хто вважає, що Каменських вже занадто стара для таких танців.

"Настя, ти не викручуйся, як 17-річна, і думай, як народити дитину, час летить не твою користь. Глянь на Катю О., яка щаслива з хлопчиками, а ти крутиш хвостом», - обурюється жінка в коментарях.

Нагадавши, Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Як повідомляв Знай.иа, "С * кс": зухвала Настя Каменських заговорила про грандіозні плани на осінь

Також портал Знай.иа писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."