Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна поцікавилася, чи вірять її шанувальники в передбачення зірок. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Така тема у нас з вами була напружена і спірна, що хочеться розрядити обстановку, розкажіть, чи вірите ви гороскопам? І хто ви за знаком Зодіаку?", - запитала вона, поділившись знімком в іспанському капелюсі. Зовсім недавно у схожому фотографувалася українська співачка Злата Огневіч.

При цьому, каже Заворотнюк, першими в коментарях опинилися люди під знаком Риб.

"Так цікаво, що першими відповіли чотири риби, з майже однаковими відповідями", - зізналася вона фанатам.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях фанати красуні розповідають, чи вірять в гороскоп.

"Аня, до чого ти гарна людина!!!", "Анна, ви красуня за гороскопом, я Риби, в гороскопи не вірю«, "Я Терези, багато сходиться в гороскопах, значить вірю!», «Овен. Вірю, але інформацію фільтрую!", "Я - Водолій, і це той випадок, коли 100% потрапляння в гороскоп не залежить від моєї віри, просто все про мене», - розповідають люди.

«Вірю. Всі люди, що зустрічаються мені, практично повністю відповідають своєму знаку, завжди. Ну і, звичайно, багато що залежить від натальной карти, а не тільки від сонця. Але ось в прогнози на день, чесно кажучи, вірю не особливо. А сама я Телець", - зазначають у коментарях до повідомлення її шанувальники.

Нагадавши, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк розсекретила свого коханого.

Також, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк прогулялася по місту в одній піжамі.

Раніше повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк втекла з "раю заробітчан".