У середу, 22 вересня, на стадіоні НСК Олімпійський відбудеться матч за Суперкубок України. Донецький Шахтар зустрінеться з київським клубом Динамо, де вони змагатимуться за першість.

Експерти відзначають, що це буде один з найважливіших поєдинків за перше місце. Розпочнеться він о 21:00 за київським часом на головній спортивній арені країни.

Зараз столичний клуб лідирує за перемогами - 9:8 в особистих зустрічах рахунок 8:5. При цьому, різниця забитих голів зараз також краща у Динамо - 17:15.

Київське "Динамо", фото: Instagram
Київське "Динамо", фото: Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цього разу київський клуб знову виграє, як вважають експерти. Тренер команди Мірча Луческу намагатиметься зробити все можливе для того, щоб ті не розслаблялися. Спеціальна тактика і принесе перемогу Динамо, але, не" всуху", Шахтар буде робити також все, що від них залежить.

За Динамо не зіграють Денис Попов, Микита Бурда, Ерік Рамірес, Владислав Кулач. Кадрова ситуація Шахтаря також не змінилася після попереднього матчу-Коноплянка, Жуніор Мораес, Фернандо і Дентіньо травмовані. Зіграти може Сергій Кривцов, якому вдалося впоратися зі своїми проблемами.

Донецький "Шахтар", фото: Instagram
Донецький "Шахтар", фото: Instagram

Букмекерські контори поки не можуть визначитися з фаворитом, і коефіцієнт на обидві команди приблизно однаковий.

Прогноз матчу, фото: скріншот
Прогноз матчу, фото: скріншот

До слова, команди вирішили не зраджувати традиціям, і з'являться на полі у своїх звичайних формах. Динамо вийде на поле в біло-блакитних кольорах, а ось Шахтар в помаранчевих. Воротарі будуть в сірому і зеленому, відповідно.

Подивитися матч можна буде вже о 21: 00, Де і визначиться доля команд.

Нагадаємо, зірка Шахтаря Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "До перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Шевченко натякнув на повернення в збірну України і появу п'ятої дитини в сім'ї

Знай.ua писав, Андрій Шевченко зізнався, що хотів ще працювати зі збірною України