Відомий вже далеко не перший рік український модельєр і дизайнер Андре Тан, здається, вже встиг зловити у цьому вересні ноту ностальгії. Справа в тому, що Андре виявив архівні кадри зі своєї програми "Жертва моди", завдяки якій він і отримав широку популярність.

Модельєр почав розмову про такий психологічний феномен, як "шопоголізм". За його словами, він все життя страждає на манію до покупок речей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

"Я однозначно шопоголік. Ця проблема у мене ще з програми "Жертва моди", коли я зі своїми бусінками літав по Глобусу. Я навіть пробував лікувати шопоголізм, але, як ви напевно здогадуєтеся, пігулок від нього ще не придумали. У мене величезна кількість одягу. Мало того, я пам'ятаю де я купував практично кожну річ ー для мене це як живі душі і люди.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Куди ж я діваю старі речі? Тут є 2 проблеми: по-перше, знайти людину моєї розмірної сітки, адже я не дуже великий комплекції. Мій розмір взуття ー 41, мало у кого є. По-друге, мій одяг досить яскравий і сміливий, підійде м'яко кажучи не всім.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Проте я активно роздаровую старий одяг. У мене є 3 гілки гардеробу: робочий (бізнес), уїк-енд і одяг для зйомок. Роздаю по відповідності різним людям: починаючи від колег по роботі, закінчуючи друзями і телеведучими, які можуть одягнути такий же яскравий і неординарний одяг.

А куди ви віддаєте старі речі? До речі, хто дивився програму "Жертва моди"?", - пише модельєр.

Раніше повідомляли, Андре Тан назвав минулих особистостей минулого, з якими хотів поспілкуватися: "Випередив свій час".

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер розповіла, що пов'язує її з Андре Таном: "Мені є що сказати".

Знай.uа писав, Андре Тан застеріг від найбільших помилок в осінньому образі: "Як вбити свій стиль".