Відома українська співачка, яка на даний момент будує кар'єру в Російській Федерації, Світлана Лобода поділилася своїм новим захопленням.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею щодня спостерігає понад 10 з половиною мільйонів користувачів. Регулярно вона радує шанувальників новим контентом, серед яких як особисті фото з дочками, так і кадри з концертів.

Цього разу вона вирішила показати, як вона з партнером займається танцями. Це якраз таки момент з одного з її виступів. Фотографу вдалося відобразити цей ефектний кадр, і Світлана їм поділилася з шанувальниками.

Виступала на концерті дівчина в короткому топі чорного кольору, а також в шовкових широких штанях. Не можна не відзначити, що на сцену вона вийшла боса, абсолютно без взуття.

За допомогою танцю співачці вдалося продемонструвати свою гнучкість, а також як вона віртуозно володіє своїм тілом. Виглядає дуже чуттєво, а чорно-біла обробка фото надала особливого шарму.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Танець любові" - сказано в підписі до публікації. Що за чоловік поруч з нею-невідомо, однак, відіграли пристрасть на сцені вони добре.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей кадр.

"Так красиво 😍 можна дивитися на 3 речі нескінченно: на те як тече вода, горить вогонь і як Ви танцюєте на сцені 🔥❤️";

"Обожнюю цей виступ 😍 як і всі інші 🔥";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥";

"Ось це розтяжка і гнучкість!!! Волочкова відпочиває!!! Чудово!!! 👏👏👏";

"Ось це кадр!";

"Ого!!!"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, "Така лапочка без операцій": як виглядали Світлана Лобода і Анна Седокова до і після пластики

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Уперше"

Знай.ua писав, Світлана Лобода вперше розповіла про свого обранця, дітей і будинку на березі море