На сторінці в Instagram відомого українського телеведучого слави Дьоміна, який частенько радує 110-тисячну армію своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз він показав, як йому доводиться ловити лічені хвилинки для сну в найнесподіваніших місцях. Наприклад, прямо на підлозі в студії, під величезною картою України.

Причина такої "сонливості" - в тому, що вчора ведучий з сином відвідував футбольний матч Динамо-Шахтар.

"Бадьорий ведучий ранкового шоу після футболу. Вчора "Динамо" рало проти "Шахтаря" в Суперкубку. Почався матч в 21:00. Закінчився о 23:30 + нагородження + син при виході на паркінгу побачив, виходять футболістів. Довелося ще постояти", - розповів ведучий.

Він додав, що на роботу йому доводиться вставати дуже рано.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коротше, будинки були о першій годині ночі. А о 5:40 вже треба вставати на ранкове шоу на «Люкс ФМ». Ну вас нафіг з вашої пізньої грою. Ой! У сенсі, вітаю!», - підписав Дьомін дивний знімок.

У коментарях читачі спробували підбадьорити ведучого.

"За те без пробок", "Спочатку подумала, що це після того, як віддав все колишній», «Мої вітання, перемогла сильніша команда», - жартують вони.

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах: "По губах..."

Як повідомляв " Знай.ua", улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху: "Діти можуть літати"