Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу артист здивував підписників знімком зі стоматологічного кабінету. У кадрі Арсен сидить в спеціалізованому кріслі, де зазвичай лікар проводить різні маніпуляції з зубами пацієнта. Також, на фото можна побачити безліч приладів і всю атрибутику таких медичних кабінетів, яка зазвичай викликає не найпозитивніші емоції у людей. Але, артист виглядає цілком щасливим і посміхається.

У підписі до фото Арсен заявив, що приймає челендж під назвою "Посмішка на 32", від переможця "Холостячки" і колишнього коханого Ксенії Мішиної Олександра Еллерта.

У коментарях користувачі соцмережі порадили Арсену звернути увагу на свою зачіску, а не тільки на красиву посмішку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян облюбував рожеву крихітку: Тоня Матвієнко відбере

Нагадаємо, Тоня Матвієнко наважилася на сальто в руках Арсена Мірзояна: "Ламали мої страхи..."

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян поділився грандіозними планами на майбутнє, і Тоня Матвієнко в них не входить

Також портал Знай.uа писав, що напівголий Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко свої гарячі перчики: "Це для тебе"