Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч чоловік.

У новому пості Злата розкрила подробиці першого побачення з одним з учасників другого сезону "Холостячки". Співачка разом з Дмитром Шевченко підкорила висоту 3000 метрів і стрибнула з парашутом. За словами Злати, вона довго хотіла цього, і зовсім не очікувала, що її мрія втілитися на проекті.

"Я вухам своїм не повірила, коли Діма запропонував разом стрибнути 😱", - написала Злата.

Разом з чоловіком артистка подолала свій страх і найстрашніші думки під час падіння з великої висоти. Також, пара розділила всі неймовірні і насичені емоції після стрибка, тим самим дуже зблизившись і встановивши перший зв'язок. Злата в яскравих фарбах описала свої відчуття і поділилася незабутнім досвідом з шанувальниками.

"Так ось! Геть всі страхи! Краще відчувати екстаз, ейфорію, боротися, перемагати і програвати, пробувати на смак це життя з усіма її підгорілими стравами і о*уєнними миттєвостями ❤️🔥" - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розсекретила перше побачення на" Холостячці": "Я і подумати не могла..."

Як повідомляв Знай.uа, закоханий нахаба спробував щастя зі суворою Златою Огнєвіч: "Ти мене роздягаєш?"

Також портал Знай.uа писав, що самий турботливий учасник "Холостячки" підкорив серце Злати Огнєвіч, а потім попрощався: "Мені написала одна жінка"