Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч.

У другому випуску шоу "Холостячка" показали багато чого цікавого. Злата встигла сходити на екстремальне індивідуальне побачення з Дмитром Шевченко, який підняв дівчину на висоту 3000 метрів і запропонував стрибнути з парашутом. Таке побачення співачка вже оцінила і навіть назвала його найкращим у своєму житті.

Наступні, з ким зустрілася артистка, стали фаворитами тисячі українців. "Принц на білому коні" - стоматолог Роман Васильєв і чемпіон з фрідайвінгу Андрій Хветкевич запросили Злату в басейн, на групове побачення. Якщо на першій зустрічі учасники втрачали дар мови перед головною героїнею, то цього разу вони показали, на що здатні. Кожен з чоловіків старанно боровся за її увагу і симпатію.

"Чиє побачення у басейні, організоване для Злати, вам сподобалося більше?" - запитали у шанувальників на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Холостячку" Злату Огнєвіч підняли в небо на першому побаченні: "Я закохалася"

Як повідомляв Знай.uа, учасник шоу "Холостячка" вирішив завоювати серце Злати Огнєвіч діамантом зі скла: "Я, м'яко кажучи, о*уїв"

Також портал Знай.uа писав, що закоханий нахаба спробував щастя зі суворою Златою Огнєвіч: "Ти мене роздягаєш?"