Популярна українська співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss", а також фіналістка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

А зараз жінка вирішила поділитися з аудиторією кадрами, які нагадують про минуле літо з усіма його теплими промінчиками сонця, легким одягом, морем і подорожами.

Юлія Саніна. The Hardkiss. Фото Instagram The Hardkiss
Юлія Саніна. The Hardkiss. Фото Instagram The Hardkiss

"Літні спогади🌞", - пише Юлія Саніна.

На знімках виконавиця постала разом з чоловіком Валерієм Бебко, показала маленького синочка Данила. Разом вони гуляють біля моря, фотографуються на масивних каменях, проходять по пірсу близько безлічі кораблів і живуть моментом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На останньому опублікованому відео Юлія відобразила дельфінчиків.

Маша Єфросиніна, Юрій Ткач і Юлія Саніна / фото 1+1
Маша Єфросиніна, Юрій Ткач і Юлія Саніна / фото 1+1

"Ваааааау🔥 які шикарні фото. Я б не змогла так довго ховати 😂😍", "Яка краса😍😍", "Дельфіни😍", "Ви такі гарненькі😍, що вже хочеться знову у відпустку😉", "Як красиво😍😍😍", "Вау, ви крута пара і крута група🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на зухвалу жінку, майже як Maruv: перуку і величезні очі

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з Hardkiss перетворилася на блондинку з синіми губами: "Ікона..."

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss готова розкривати учасників шоу "Маскарад": "Фантастичне розслідування"