Відома українська співачка Ані Лорак, яка довгий час живе і працює на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.
Зараз виконавиця нарешті вперше за сім років написала пісню українською мовою. Спочатку вона розповідала, що кожна історія кохання є особливою і неповторною, завжди є сенс прожити, відчути її. Однак не завжди це відчуття може пройти, назавжди залишившись всередині людини.

Ані Лорак, скріншот із відео
Ані Лорак, скріншот із відео

За слова Ані Лорак, слова цієї пісні були взяті з глибини серця.

"Візуальний ряд ми створювали з великим відгуком в моїй душі. Ця відеоробота дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан - кожну секунду я проживала, дбайливо ділячись з вами своїми переживаннями❤️ сподіваюся, ви знайдете в цьому відео свої особисті смисли...", - заявила співачка.

Але невідомо, про які особисті сенсах йдеться.

Ані Лорак, скріншот із відео
Ані Лорак, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відео мотивує вивчити українську, щоб зрозуміти сенс🙏", "Про що пісня? Не розумію українську🙈", "Приголомшлива пісня 🔥 🔥 🔥 🔥Кароліна, пісня запала прям в душу❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружується, поки колишня святкує 7 річницю: як виглядає його наречена

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак з ножем "повертається" в Україну: оголена і небезпечна

Знай.ua писав, Ані Лорак поділилася, як у 42 роки виглядати на 25: "Придивитися к..."