Відомий український музикант, телеведучий, блогер Володимир Дантес, у якого схоже приходить нова хвиля популярності, виступив на сцені свого стендап-проєкту з монологом про вибір законної дружини Наді Дорофєєвої на шоу "Голос країни".

Справа в тому, що Вова буквально висміяв той факт, що Надя не вибрала його в помічники, а звернулася по допомогу до Івана Дорна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача мережі TikTok "celebrity___fan".

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok
Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

"У мене є дружина. Знаєте її? Вона тут сидить, млинець прикиньте. Надя Дорофєєва, давайте поаплодуємо. Вона дуже крута, дуже. Вона нещодавно виграла, це було навесні. Виграла "Голос країни", як тренер. Це гідно. Якщо хтось не знає дуже важкий проект насправді.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я їй допомагав, ми були однією командою, дуже міцно зв'язаною. І ось одного разу вона приходить і каже - "Вова, у нас в нокаутах нововведення. Значить у кожного тренера буде помічник, зірковий. Я кажу - " Вау, круто, хто?".

Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok
Надя Дорофєєва, скріншот: TikTok

Вона каже: "У Монатіка - Alyona Alyona, у Тіни Кароль - Дан Балан, у Олега Винника - Сергій Бабкін, а вгадай хто у мене? Я кажу: Потап? - Ні, - Позитив? - Ні, - Дорн! Я сама вибирала. - Дуже приємно, Надь. Що з усіх чоловіків, артистів ти вибрала саме Ваню. І тут Надя така: "Бл*дь, я забула, що ти теж співаєш", - розповів Вова Дантес.

Раніше повідомляли, Володимир Дантес потролив вегетаріанців, Надя Дорофєєва не схвалить: "Будемо егоїстами".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес показав, як виглядає веганське м'ясо зсередини: Наді Дорофєєвій це не сподобається.

Знай.uа писав, Володимир Дантес розповів про труднощі тривалих стосунків з Надею Дорофєєвою: "Намагатися стримувати...".