Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Якось вона не посоромилася розповісти на всю країну, що виконавець Ivan Navi є тим чоловіком, за якою їй би "хотілося вийти заміж". Вона навіть домовилася з ним про побачення і записала пісню "Ангели все знають".

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

А зараз вони разом опинилися на концерті і так, що артист не посоромився взяти Тіну на руки і закрутити її перед тисячним натовпом.

"Маленька вечірка нікого не вбила, дорога @tina_karol 😂❤️🔥", - пише Ivan Navi в публікації.

Користувачі і фанати виконавиці залишилися в захваті. Всі вони пишуть коментарі про красу події моменту і навіть не згадують Дана Балана, з яким у Тіни нібито був раніше роман.

Скрін, відео YouTube Тіна Кароль
Скрін, відео YouTube Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Занадто красиво💔", "Кайф🔥❤️", "То був справжній вогонь🔥🔥🔥", "Крутяк🔥❤️", "Чуже заборонено чіпати🙂", "Ви схожі на ідеальну пару🤭", "Тіна, яка хотіла просто обійняти: 🥲", "Так вистачить, нехай обнімаються і дуріють, зате Дано нам дістанеться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, потенційний наречений Тіни Кароль Ivan Navi повернувся до Сонця, поки прості українці мерзнуть: "34 серпня"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль Ніжно звернулася до Дану Балану прямо з Нью-Йорка: "Вільна, як вітер..."

Знай.ua писав, відверта Тіна Кароль поділилася планами на переїзд з України: "Хочу пожити в..."