Український боксер Олександр Усик в ніч з 25 на 26 вересня бився з Ентоні Джошуа і здобув перемогу. Про свої емоції після бою він повідомив у короткому відео, опублікованому в соцмережі Instagram.

Це був один з ключових боксерських поєдинків в історії і українського, і світового боксу - адже в 2017 році Джошуа відібрав чемпіонські пояси у легендарного Володимира Кличка.

Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing
Бій Джошуа-Усик, фото: Твіттер Matchroom Boxing

Тепер же пояси знову в руках українського боксера.

«Thank you all for your support! (Спасибі вам за підтримку!) ", - підписав Олександр відео, зняте відразу після бою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я дуже вас всіх сильно люблю! За вашу підтримку, за ваші яскраві слова. За непідтримку... пояси їдуть додому. Всім добра!", - заявив Усик у ролику.

"Вітаю з перемогою, ти дуже хороший герой", "Саня, спасибі за все!", "Спасибі за перемогу!» , - пишуть у відповідь у коментарях шанувальники боксерського таланту українського спортсмена.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Як відомо, Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик перед боєм з Джошуа перетворився на лисого Джокера і покликав кума на допомогу: "Вірю в перемогу"

Також "Знай.uа" повідомляв, що молодий накачаний українець у Парижі нокаутував російського ветерана: вистачило трьох хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олександр Усик захопив сталевим пресом перед боєм з Ентоні Джошуа: "Інопланетне вправу"