Сьогодні, 26 вересня 2021 року, відбудеться четвертий прямий ефір танцювального шоу "Танці з зірками".

Творці проекту спеціально протягом усього тижня перед епізодом розповідають про деякі особливості, які торкнуться нового випуску. Наприклад, перед третім ефіром було сказано, що на знімальному майданчику з'явиться Виконавець Alekseev, під пісню якого станцює одна з пар.

Танці з зірками, Фото Instagram tanci1plus1
Танці з зірками, Фото Instagram tanci1plus1

А зараз з'явилася інформація, що в четвертому епізоді постануть група TVORCHI і Віктор Павлік. Під їх живе виконання станцюють деякі пари. Їх озвучувати не будуть, щоб зберегти інтригу.

"Вмикай вже завтра о 21:00 телеканал @1plus1_ua❤️", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

А в одному з інших постів мова зайшла про запрошеного судді — Санте Дімопулос.

Танці з зірками. Фото: 1+1
Танці з зірками. Фото: 1+1
Танці з зірками. Фото: 1+1

"Не могли когось нормального запросити", "Була на концерті Творчих, нормальні пацики", "Хто? Павлик? Це жарт?", "Навіщо дістали з нафталіну цього огидного Павлика?", "Давайте Дорофєєву!", "Буду дивитися з-за Творчих😍", "О боже, ну хоч гість!😍", "Вау, Творчи це супер!!!Молодці, що запросили", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss з чоловіком перетворилися на "таємних агентів": як Містер і місіс Смітт

Як повідомляв Знай.ua, цього не бачить навіть Влад Яма: чим займаються учасники "Танців з зірками" подалі від журі

Також Знай.ua писав, Mеlovin після "роману" з Лізою Русиною на "Танці з зірками" переключився на молоденьку співачку: "Захват"