Знаменита американська актриса Єва Лонгорія, найбільш відома за роллю Габріель Соліс в телесеріалі "Відчайдушні домогосподарки", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,2 мільйонів чоловік.

Жінка завжди намагається виглядати досить стильно і вишукано в свої 46 років. А зараз вона опинилася на знімку під час заняття йогою. Єва цілеспрямовано дивиться кудись вдалину, поки робить складну вправу з фокусуванням рук над головою, а стопи однієї ноги — на коліні інший.

Єва Лонгорія, instagram.com/evalongoria
Єва Лонгорія, instagram.com/evalongoria

"Принаймні, я знаю, де знаходиться моє третє око...", - пише Єва Лонгорія в публікації.

Цей напис звертає всю увагу на вибір одягу актриси для занять йогою. Справа в тому, що на спортивному топіку намальований величезне око, повторення якого ще можна помітити на лосинах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Єва Лонгорія, фото: GettyImages
Єва Лонгорія, фото: GettyImages

"😂👏люблю це", "@lotsman_evgeniy що вона в парку Галицького робить?", "Краса🙌", "Ти виглядаєш приголомшливо, завжди подобаєшся ,"Ви дуже красива дама", "Всі дивляться на тебе!", "Боже, мені це подобається! Звідки у тебе цей наряд?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала натуральність: по-домашньому і в піжамі

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія шикарною попою затьмарила місце режисера: Тарантіно може заздрити

Також Знай.ua писав, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, доброго ранку з мамою - "Просто чарівний"