Українська телеведуча «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Лілія Ребрик розповіла, як проводить свої вихідні.

Відповідний пост Лілія виклала у своєму Instagram. "Неділя, вихідний і ... Ліля-дачниця 🙈! Приїхали сьогодні на дачу збирати урожай і зрозуміла, як, як то кажуть "суєту буднів днів" здичавіла в місті! Дивлюся-жовте листя на траві "В - думаю -"треба дівчатам на труди зібрати для осінніх композицій" зібрала, а тут на очі натрапив гамак між деревами, " О! Треба ж полежати, порелаксіровать на небо Осіннє подивитися " прилягла, кайфую, а тут бачу кущ гортензій шалено красиво розквіт! Чи не пора релаксу ще, значить, підскочила, пішла величезного букета зібрала! Зрізала і бачу, що тут і троянди ж ще в цвіту, ну, гаразд думаю-на кухню нарву! А ще зібрали-руколи, малини, перчиків і огірків, помідорів, навіть ягідку полуниці знайшли! Все-своє, рідна, самі вирощували! Господарі-не інакше 🤣 Я в такому захваті! Люди, які, як і ми, живуть в кам'яних джунглях! Виїжджайте на природу, гуляйте лісом, насолоджуйтеся, це такий скажений заряд енергії! З новим робочим тижнем всіх ❤️ # лилияребрик # лилияребрик # ребрикщасливародина # дикасімейка". - написала Лілія у своєму Instagram.

Пост Лілії, скрін Instagram lilia.rebrik
Пост Лілії, скрін Instagram lilia.rebrik

Ілюструвала пост ведуча натуральним романтичним селфі, на якому видно також її чоловіка, Андрія Дикого. Фото дуже миле у своїй безпосередності. Ліля і Андрій на фото виглядають щасливими, і задоволеними життям.

"Ви такі хороші", " Лілілечка і Вам гарного початку тижня)))", "ви така мила дика парочка" - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик перетворилася на яскраву мандаринку посеред осені: запахло Новим Роком

Також "Знай.иа" Лілія Ребрик назвала головні ознаки наближення зими: "Невідворотно...."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Лілія Ребрик з чоловіком влаштували власні "Танці з зірками": "Шансів не залишається"