Стало відомо про те, що одна з найвідоміших пар світу принц Гаррі і Меган Маркл виступили на популярному фестивалі в Нью-Йорку. Громадськість почала обговорювати образи пари, зокрема, жінки.

Справа в тому, що принц Гаррі і Меган Маркл виступили з промовою в рамках фестивалю Global Citizen. Ця подія відбувається щороку на великій галявині в Центральному парку Нью-Йорка.

Тематика цього року була вакцинація проти коронавірусу, і пара виступила на сцені з промовою. Окрему увагу було приділено образу герцогині.

Вона була в молочно-білій сукні з квітковим принтом. Наряд від всесвітньо популярного бренду Valentino.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Були і прикраси у вигляді годинника від Cartier, золотих браслетів. Не забула Меган Маркл і про кільця. На одній руці заручальне і обручальне, а на іншій з великим каменем.

Волосся були зібрані ззаду, але, кілька пасом все ж спереду. Звична зачіска для герцогині, з якою її часто можна було помітити на інших заходах.

Також у вухах у неї виблискували ті ж сережки, що і під час минулого виходу - сережки Cartier з білого золота з діамантами, які вона одягла на весілля в 2018 році. Макіяж був зроблений так, щоб акцент був на великих і виразних очах.

Пара не відпускала руки один одного протягом усього заходу, і постійно посміхалися. Було видно, що принц себе почуває не дуже впевнено через величезну кількість публіки, але ось жінка відчувала себе на своєму місці.

Не можна не відзначити, як швидко вона прийшла в форму після пологів. У них з Гаррі влітку народилася дочка, яку вони назвали на честь прабабусі Єлизавети II і бабусі принцеси Діани - Лілібет Діана.

Через всього практично 4 місяці після пологів вона привела себе в форму, і виглядає в міні-сукні чарівно.

Нагадаємо, принца Гаррі і Меган Маркл освистали через інтерв'ю Опрі Вінфрі: репутація герцогів котиться на дно.

Як повідомляв Знай.uа, з ким крутив романи принц Гаррі до Меган Маркл.

Знай.uа писав, принц Гаррі і Меган Маркл номіновані на премію "Еммі"