У неділю, 26 вересня 2021 року, відбувся четвертий прямий ефір всіма улюбленого шоу "Танці з зірками".

На знімальному майданчику проекту з'явилися Санта Дімопулос в ролі Зіркового судді, на балконі учасників зустрічав Євген Кот, а на паркеті деякі учасники танцювали під пісні групи Tvorchi і відомого українського співака Віктора Павлика.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

У фіналі четвертого випуску стало відомо, що шоу покидає Олексій Суровцев і Марія Колосова.

"а вам подобалася ця пара? Ділиться в коментарях", - йдеться в публікації на офіційній сторінці"Танців з зірками".

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Однак, якщо подивитися в коментарі, багато хто залишився незгодні з таким рішенням.

"Шкода, є пари слабкіше!", "Шкода, що таких учасників, як Меловін, просто витягує його фан-база", "А мені здається вони недостатньо розкрилися, рано пішли", "Ні, він краще танцює за деякі пари❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

А якщо торкнутися Melovin і його партнерки Єлизавети Русиної, українці залишилися зовсім незадоволені.

"Слабенько як для 4го ефіру🤔", "Хіба це танець? Це якась ходьба", "Ледве перебирає ногами... Навіть зрівняти танго Харлан і його - це небо і земля", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, спортсменка Ольга Харлан вирвалася в лідери на "Танцях з зірками", колишній Ірини Білик обімлів: нереальна пластика

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар постраждала від нападок глядачів - "Пихата і несправедлива"

Знай.ua писав, Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками": "Чоловік купив"