Анастасія Приходько розповіла про свої проблеми у вісімнадцять років. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка, заслужена артистка України, яка невдало спробувала свої сили в політиці, Анастасія Приходько на цей час не виступає і сидить вдома. Причина затишшя в житті артистки - зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку. Віднедавна вона стала суддею шоу "Співають всі", проте не їздить у гастролях Україною.

На офіційній сторінці в Instagram у неї 99,6 тисяч фоловерів, з якими жінка ділиться враженнями про популярні події та досвід особистого життя, материнства.

27 вересня жінка опублікувала пост, в якому розповіла про свій досвід анорексії в 18 років.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Це дуже важка тема для мене. Сьогодні я випадково натрапила на одні фото (я поділилася ними в сторіз) і мене окотило спогадами, як я проходила через все це в 18 років. Я хочу поділитися своїми переживаннями, але, не знаю чи варто піднімати цю тему в пості?
, - запитала вона в у фоловерів.

В сторіз вона розповіла більше про цей досвід. Анастасія Приходько була студенткою, трохи повною, через що її штовхнуло у зворотний бік. Дівчина просто перестала їсти.

У 18 років у мене була остання стадія анорексії. І це було страшно
, - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.