Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 740 тисяч чоловік.

А зараз він в ефірі телепередачі "Життя відомих людей" розповів про те, як же змінило його батьківство і як йому вдалося підкорити Сполучені Штати Америки.

Чмерковський, Кухар, Яма, фото: Instagram
Чмерковський, Кухар, Яма, фото: Instagram

"Батьківство - це найбільше досягнення в житті, мені здається. Все інше це всього лише робота", - розповів танцівник. Більше дивіться у повному сюжеті на @1plus1.video або в YouTube", - йдеться в публікації.

Макс розповів про те, що у нього була найголовніша мрія — одружитися всього один раз. Він перебуває у відносинах з Петою Маргатройд вже 9 років, з 2012 року. Чотири роки тому у них народився син Шей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Я не хочу ніяких розлучень. І мені здається ці відносини... фундамент дуже сильний", - зазначив він в інтерв'ю.

"Дуже мила сім'я😍", "Він єврей?", "Одесит", "Хто це?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками": "Чоловік купив"

Як повідомляв "Знай.ua", спортсменка Ольга Харлан вирвалася в лідери на "Танцях з зірками", колишній Ірини Білик обімлів: нереальна пластика

Знай.ua писав, Санта Дімопулос сяде в крісло Григорія Чапкіса на "Танці з зірками": "Не пропусти страсну ніч..."