Відомий український модельєр і дизайнер, "жертва моди" Андре Тан зізнався, що проблеми із зачіскою у нього почалися рівно з двадцяти трьох років. Для того щоб волосся росло, Андре припікав їх азотом, проте результат тримався всього три місяці - майже як "безвіз".

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Зірковий шлях", який вже доступний в мережі YouTube.

Ані Лорак і Андре Тан, скріншот: YouTube
Ані Лорак і Андре Тан, скріншот: YouTube

"Я почав втрачати волосся через велику кількість тестостерону. І відповідно, Мені потрібно було щось робити. Мені порадила чи то Віра Брежнєва, чи то Аня Буткевич хорошого фахівця. І я пішов, і вона мені робила цикл мезотерапії", – розповів Андре Тан ведучим.

Андре Тан, скріншот: YouTube
Андре Тан, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зараз все популярнішими стають операції з пересадки волосся. В Україні це коштує в середньому півтори тисячі доларів. Для порівняння, в клініці футболіста Кріштіану Роналду в Мадриді за трансплантацію волосся потрібно викласти від чотирьох тисяч євро.

Але багато зірок їдуть за новою шевелюрою в "столицю з пересадки волосся" - Стамбул. Адже там вартість процедури від 1500 євро. І це за весь пакет з трансфером, медикаментами та проживанням. Щоб поліпшити свою ситуацію, відправився до Туреччини і український дизайнер.

Іван Дорн, скріншот: YouTube
Іван Дорн, скріншот: YouTube

"Якби я знав, що це буде так боляче і так важко, я б ніколи в житті на це не підписався. Тому що, по-перше, 9-годинна операція. По-друге, це дуже боляче, коли відходить наркоз. Я просто настільки набряк, що мій організм відреагував саме ось так. Я був схожий на дуже сильно питущого чоловіка. Тільки через 3 місяці все почало повільно заростати", — розповів дизайнер.

Справа в тому, що Андре Тан далеко не єдина українська зірка з такою проблемою. Ведучі та журналісти шоу дізналися, як "б'ються" з облисінням такі відомі сходи як - молодий Татусь Віктор Павлік, співак Іван Дорн.

Пластичний хірург Едгар Камінський розповів, що на зачіску і кількість волосся на голові може вплинути стрес, зруйнувавши "страшилку" про те, що новий коронавірус може якось вплинути на густоту шевелюри.

Раніше повідомляли, жертва моди Андре Тан згадав своїх "бусінок", завалений гардероб і повернув 2007-й: "Я лікувався, пігулок немає...".

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін, Діма Коляденко і Андре Тан зізналися в ДТП з самокатами на дорогах: "Мало не задавив дитину".

Знай.uа писав, дизайнер Андре Тан навчив українок жіночності: "Сексуальний досвід - це ключ".