Відома українська співачка Оля Полякова знову кардинально змінила образ заради зйомок в гіпершоу "Маска". Тепер вона стала схожа на легендарного Майкла Джексона.

На зйомках нового сезону грандіозного шоу "Маска", прем'єра якого відбудеться на телеканалі "Україна" 23 жовтня о 21:00, зірковий детектив проекту, співачка Оля Полякова стала брюнеткою і змінилася до невпізнання.

Образ досить строгий, але, тим не менш дуже сексуальний. В якості вбрання українська співачка вибрала штани чорного кольору, жакет-мундир, який усипаний повністю блискітками, а також Рукавичка білого кольору.

Все неспроста, просто Оля Полякова вирішила повторити обоаз артиста Майкла Джексона, в якому він досить часто з'являвся на своїх концертах, поки ще був живий. Своє вбрання Оля Полякова трохи прикрасила за допомогою мерехтливих сережок у формі хрестів, а також ременями-ланцюжками.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

сьогодні в образі поп-королеви або краще сказати – поп-короля. Буквально повернулася з того світу", - розповіла про свого луку Оля Полякова за лаштунками гіпершоу "Маска".

Зачіска співачки також злегка дивує. Ніякого блонда - тепер вона пристрасна брюнетка з яскраво-червоними губами. У Насті Каменських з'явилася конкурентка.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK / Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде розгадувати знаменитостей під масками в масштабному проекті каналу "Україна".

Нагадаємо, що Оля Полякова відверто розповіла Маші Єфросиніній про С*ксе з чоловіком

Раніше повідомляв Знай, що Оля Полякова поскаржилася Маші Єфросиніній на чоловіка-мільйонера

Знай.uа писав, Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика